adres

Scheidingsweg 20

9566 PL Veelerveen

 

telefoon 1: 06 54957638 (Angelique)

telefoon 2: 06 54957407 (Petra)

mail ons

Angelique van Bekkum is gediplomeerd Agogisch en Pedagogisch medewerker

 

Sinds 1992 is zij werkzaam in de gehandicaptenzorg. Ze heeft in verschillende (grote) zorginstellingen gewerkt waar zij zowel groep- als persoonlijk begeleidster is geweest.

Angelique was eindverantwoordelijk voor een totaal van 25 cliënten.

In 2010 is Angelique gestart met zorgboerderij PUK, hier biedt zij samen met partner Petra tot op heden (logeer)opvang aan voor mensen met een verstandelijke- of meervoudige beperking.

Ook werkt zij ambulant om bij de mensen thuis ondersteuning te bieden.

 

Hoewel Angelique uitermate serieus is in haar werk, in de omgang met de cliënt houdt ze wel van een grapje. De uitspraak “Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd” is Angelique op de buik geschreven!

 
     

Petra Jongeneel is gediplomeerd en BIG geregistreerd

Z-Verpleegkundige

 

Evenals Angelique is Petra sinds 1992 werkzaam in de gehandicaptenzorg. In verschillende (grote) zorginstellingen heeft zij functies bekleed als persoonlijk- groep- en woonbegeleidster. Petra was eindverantwoordelijk voor 6 cliënten.

Samen met partner Angelique biedt zij sinds 2010 (logeer)opvang aan voor mensen met een verstandelijke of meervoudige beperking.

Petra werkt al 25 jaar als vrijwilligster voor de Sjaak Pach Stichting, welke vaarvakanties verzorgt voor jongeren met een lichamelijke beperking.

 

Petra is zowel fysiek als mentaal een sterke vrouw, maar ze heeft een zogenoemd zwak voor mensen met een (meervoudige) beperking. Ze heeft echt wat je noemt “Hart voor de zaak”

 
 

Beide dames stellen het welzijn van de cliënt voorop, zij zullen er dan ook alles aan doen om de deelnemers een prettige en ook leerzame ervaring te bieden!